Framgång med friska medarbetare

Passa på att träffa oss innan sommaren och låt oss berätta hur du kan jobba med din arbetsplats för att nå en positiv förändring. Just nu bjuder vi nämligen på 3 månader för de företag som väljer att jobba med oss. Kampanjen gäller fram till 15 juni.
Humankapitalet -Den viktigaste resursen

Höj lönsamhet med hälsa och glädje!

På de flesta arbetsplatser visar beräkningar att det är en ren vinst att utöka friskvården, särskilt om den når människor som inte värnar om sin hälsa på eget initiativ.

Lönsam friskvård är till exempel pulshöjande motion, att äta regelbundet och rätt sammansatt, finna tid för återhämtning, hjälp att sluta röka, gå ner i vikt med mera. Har medarbetarna redan god hälsa är det viktigt att se till att friskheten består.

Vad säger kunderna?

Fantastiska resultat med minskad sjukfrånvaron

YouGo HealthPlan har i en utmanande arbetssituation hjälpt oss att fokusera på det viktiga och positiva. Vi har satsat på oss själva som individer och grupp, på vår hälsa, för att vi ska kunna må så bra som möjligt. Detta är något som vi vet avspeglar sig i mötet med våra patienter. Vi har inspirerats till en mer hälsosam vardag så väl privat som yrkesmässigt!

Vi startade samarbetet med YouGo HealthPlan i januari 2018 vilket har resulterat i fantastiska resultat där vi minskat sjukfrånvaron, ökat välbefinnande hos medarbetarna samt trivseln på arbetsplatsen. Att arbeta strategiskt med hälsa har varit en lyckosam investering. Tack YouGo HealthPlan, vi ser framemot ett fortsatt gott samarbete.

Sara LilliehöökVerksamhetschef Närhälsan

Kontakta oss idag!

Fyll i dina kontaktuppgifter

GDPR