kom igång med en nystart efter sommaren!

 

Efter semestern brukar motivationen för en nystart infinna sig, ta vara på den! Jag har skrivit ner mina 5 bästa tips till dig som funderar på att göra en nystart. Tipsen är inte bundna till någon viss diet eller kostmetod utan fungerar med alla typer av kost.
1. Sätt igång direkt!
Motivation kommer av att göra så sätt igång och påbörja din nystart direkt. Du läser inte detta av en slump så sluta vänta på det rätta tillfället, det är nu som gäller!

2. Håll det enkelt!
Följ en färdig plan, program eller gör något som fungerat för dig tidigare.

3. Skriv ner ditt syfte och mål!
Normalt sett sätter du mål innan du påbörjat ett projekt. Det är inte alltid det som är det rätta utan det är lätt att fastna där. Det är alltså inte fel att börja innan du ens skrivit ner ditt mål.

Skriv ner ett tydligt huvudmål och flera delmål som du ska uppnå på vägen.
Skriv ner vad du vill uppnå bortom nystarten och vad syftet är, det ska vara ett tydligt huvudmål.

4. Nystarta tillsammans!
Att göra en nystart tillsammans med någon annan är ofta väldigt effektivt och dessutom roligare.

5. Utmana dig själv till fysisk aktivitet!
Att motionera och röra på dig är något av det bästa du kan göra för ditt mående och din hälsa. Nu säger jag inte att du måste gå till gymmet eller ens köpa gymkort. Det går alldeles utmärkt att träna hemma. gå in på vår Youtube kanal och få träningstips.

Nystart och sen då?
Gör du som jag säger ovan kommer du att vara igång och vara på väg mot ditt mål, oavsett om du väljer att göra det med oss eller på egen hand. Väljer du att göra din nystart med oss hör du av dig till oss på mail efter 4 veckor eller när din nystart /kickstart är klar. Då kan vi tillsammans lägga upp en fortsättning som passar dig.

Lycka till!!

 

GDPR