Vi som ligger bakom YouGo Healthplan

Vi som ligger bakom YouGo
Med våra tidigare erfarenheter som egenföretagare och ledare vet vi vikten av friska medarbetare och vilken positiv effekt det är när medarbetarna trivs, är friska, blir sedda och har en god gemenskap.

När vi blickar tillbaka på våra tidigare år inom arbetslivet, som många gånger varit otroligt tuffa, med stress, höga krav och förväntningar. Är vi överens om att vi klarat av att hålla oss friska pga att vi hela tiden haft en god grundkondition och hållit igång med olika typer av träning.

Vi är övertygade om att friska medarbetare är framgångsfaktorn för trivsamma, attraktiva, hållbara och lönsamma arbetsplatser.
Det är inte bara arbetsplatsen som har en ekonomisk vinning i det hela, även medarbetarens ekonomi påverkas av sjukdom/frånvaro.

Våra blandade erfarenheter ifrån idrott, egenföretagande, ledarskap, friskvård, kost, lagsport, hälsoarbete, personalansvar, familjeliv, friluftsliv, livet i allmänhet mm. Mynnade ut i vår affärsidé om att hjälpa företag att hjälpa sina anställa (som är våra vänner där ute på olika företag) och samtidigt påverka företagets och de anställdas ekonomi och livskvalité.

Väl mött!
Anna Krantz & Linda Seignér

GDPR